Gå til innholdet

RENGJØRING OG VEDLIKEHOLD AV NATUR-/ KOMPOSITT STEIN

Granitt og kompositt stein er de mest bestandige og motstandsdyktige materialene vi kjenner.
Velger du naturstein som dine benkeplater får du et kjøkken som krever lite vedlikehold.

Tørkes benkeplatene med en tørr klut ( microfiber e.l. ) etter vask, får den en fantastisk glansfull overflate.

Crystal Clean

Til daglig rengjøring – Etterlater en speilblank overflate

Rengjøringsspray til daglig fjerning av lette smussflekker på all naturstein- og kompositt materiale, samt steingods-, klinker- og keramikkflater. 
Produktet inneholder ikke syre eller lut og angriper derfor ikke fugematerialer. Egner seg også fortreffelig til bruk på marmor og kalkstein. Crystal Clean tørker raskt uten å etterlate seg noe slør. Produktet fjerner lette kalkflekker og passer derfor godt til bruk i dusjnisjer og på armaturer.

Antiflekk Nano

Alle lyse steintyper bør impregneres en gang årlig!


Vår beste impregnering til de fleste typer stein. Virkningen inntrer allerede etter få minutter og utvikler full virkning etter 2-3 timer. Produktet fører i regel ikke til fargeforsterkning av steinen. Substanser på Nano motvirker at steinflaten trekker til seg fuktighet. Det dannes kuleformede væskeperler som bare berører steinoverflaten på et lite punkt og som renner vekk. Ufarlig i forbindelse med næringsmidler.

Fargeforsterker Super

Brukes av og til for å friske opp steinplatene!    

Værbestandig produkt med langtidsvirkning. Egnet til bruk innen - og utendørs for å forsterke fargen på mørke steinsorter (bla. Mørk Labrador - Nero Assoluto, svart Impala og Galaxy). Fargeforsterker dekker over riper og småsprekker og gir steinoverflaten et homogent utseende. Fortrinnsvis egnet til bruk på finslipte og polerte overflater. 

Forbruk: ca. 10.20 m2/liter; avhengig av overflatens beskaffenhet.

Olje og fett fjerningspasta

Skulle uhellet være ute og fett/olje har fått trenge ned i steinen?

Kremaktig pasta, lett å arbeide med, inneholder absorbsjonsmiddel som fjerner fett-, olje- og voksflekker samt kantmisfarging etter tettingsmidler på natur- og kunststein.
 
Påfør flekken – smør jevnt lag. La dette tørke til det er et tørt støvlag – støvsuges / tørkes av. Impregner igjen med Anti-flekk Nano

Vedlikehold av harde benkeplater

Last ned PDF fil
Lukk skjema

Kontakt oss

Ditt navn: 
E-post: 
Beskjed: