Årets kjøkken 22/23 – Gullfjæren Interiør awards

Vi er stolte over å ha levert den eksklusive benkeplaten til det flotte kjøkkenet til @studiolindhjem som vant «Årets kjøkken» på Gullfjæren Interior Awards 2022! Kristin og Borgar har valgt kjøkkenmodellen Sigdal Scala Inframe i fargen Soothing beige sammen med stein benkeplaten Dekton Taga XGloss.

   

Endelig etter full totalrenovering står det nydelige kjøkkenet hos Kristin & Borgar på Lindhjem gård i Larvik ferdig.

Med full takhøyde og store luftige rom, i en harmonisk fargepalett på vegger og innredningen, falt valget på vår mest eksklusive og solgte steinplate Dekton Taga XGloss på benkeplate og langs vegg.

Her ble det bevist valgt en blank overflate på steinplaten, som en kontrast til de matte veggene og skapdørene. Fargene harmonerer godt med hverandre, noe som gir en egen ro til kjøkkenet.

  

Kjøkkenet er et moderne og tidløst skreddersydd kjøkken fra Sigdal, med lekre material kombinasjoner og detaljer utenom det vanlige.

Benkeplaten var en svært viktig del av kjøkken planleggingen, som skulle være både funksjonell, praktisk og estetisk, og da falt det naturlige valget på Dekton.

Kristin sier selv at Dekton benkeplaten er «en drøm å bake på og tåler både varme og kjøkkenredskap. Dette er en benkeplate som er lett å holde ren og som tåler både syre og vin»

Dekton er et av de beste materialene for bruk på overflater som f eks benkeplate til kjøkken, som er utsatt for mye bruk, og dette var et av de viktigste kriteriene til Kristin og Borgar.

      

Kjøkkenet er ikke lenger «bare» et kjøkken, det er også blitt det viktigste rommet i huset for mange hvor alle samles til forskjellige tider og anledninger. Det skal ikke bare være praktisk og funksjonelt, men også et «smykke» i hjemmet. Dette setter enda høyere krav til et bevist valg av materialer av høy kvalitet som varer lenge, samt er lett å rengjøre og ellers vedlikeholdsfritt.

Ta gjerne kontakt med oss til ditt nye kjøkken prosjekt, vi rådfører og hjelper til med å finne den perfekte steinplaten til dine ønsker og behov.

Steinriket Norge AS